Cut-Weld-Drive Forums

Go Back   Cut-Weld-Drive Forums > The VolksRodders Forum > Members Intros and Project Updates!

Members Intros and Project Updates! New member introductions and project updates...
Your ongoing "journals"...


User Information
Your Avatar

Stuff to check out...

Cool stuff you NEED!

Forum Stats
Members: 17,564
Threads: 32,396
Posts: 547,676
Total Online: 626

Newest Member: Tylerted

Latest Threads
- by DrHax
- by Bugula

 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old April 6th, 2008, 04:51 PM   #34
bugdust
Forum Member
 
bugdust's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Middleburg, FL USA
Posts: 8,812
Member Photo Albums
Default Re: bugdust

No major cutting or anything. I pulled the engine out of the 67 to do a few things and clean everything up. I have a new exhaust (losing the heater ) and figured I'd do a quick clean and paint of the tin along with a new engine compartment seal. Got under there and noticed both axle boots are trashed as are both rear trans mounts. There is crud all over everything, assuming from the leaking axle boots and the dirt road I live on. Anyway, I cleaned the engine about four times and have started cleaning up the tin and painting it. I have to go get the boots and mounts tomorrow. I'll run all new fuel hose from the pan to the engine as well. I'll post a pic when it is finished.
__________________
my photobucket page

Quote:
No pics, but oh well, if you really, really need to see metal removed, turn off your computer and work on your car... ~ Ray-Dean
bugdust is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -8. The time now is 05:56 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
ALL text, images, graphics and content herein are Copyright 2002 - 2020 Three Pugs Design - Cut Weld Drive Forums