Cut-Weld-Drive Forums

Go Back   Cut-Weld-Drive Forums > The VolksRodders Forum > The Cutting Board

The Cutting Board Cut... Weld... DRIVE.


User Information
Your Avatar

Stuff to check out...

Cool stuff you NEED!

Forum Stats
Members: 17,564
Threads: 32,385
Posts: 547,458
Total Online: 532

Newest Member: Tylerted

Latest Threads
- by 1slo3
- by 1slo3

 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old December 31st, 2019, 03:25 AM   #1
sallyandsean
Forum Member
 
Join Date: May 2011
Location: England
Posts: 127
Member Photo Albums
Default 034 distributor set up

Just fit an 034 and timed it to 32° at 3500rmp with vacuum pipe blocked off. After attaching vacuum pipe there is no further advance from 32° and I still have a horrible flat spot so unable to drive. I can see the vacuum seems to be in a different position to others and no1 is straight back to the fan when lining with the notch. What am I doing wrong? Pictures show position and vacuum hook up.


sallyandsean is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -8. The time now is 07:32 AM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
ALL text, images, graphics and content herein are Copyright ©2002 - 2020 Three Pugs Design - Cut Weld Drive Forums